Stanley Hazes presenteert met nieuwe single ‘Nee Nee Nee’ een feestplaat van jewelste


Keer terug naar Nieuws

Voor Stanley Hazes kwam het telefoontje van Brace, die hem complimenteerde met lovende woorden over zijn voorgaande single ‘Ik mis je’, als een totale verrassing. Stanley kwam hem in het land wel eens tegen, maar tot een echt gesprek is het nooit gekomen. Volgens Stanley zitten er in zijn vriendengroep mensen die ook omgaan met Brace en dat zou wel eens de schakel kunnen zijn geweest van zijn actie. Platenbaas Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties was behoorlijk onder de indruk van het idee en volgde het traject natuurlijk op de voet. Volgens Ronald zal het eindresultaat van ‘Nee Nee Nee’ zeker niet onopgemerkt blijven. Sterker nog, hij verwacht dat veel horecagelegenheden deze feestplaat de komende tijd volop ten gehore zullen brengen.

Stanley: ‘Brace vertelde in dat telefoongesprek dat hij vond dat ik na die prachtige ballad met een echte zomerknaller moest komen. Ik gaf aan dat ik daar al een tijdje naar op zoek was, maar nog niet had gevonden. Brace stelde voor om samen aan de slag te gaan en daar stemde ik natuurlijk mee in. We zijn echt met helemaal niets begonnen. Brace begon op een gegeven moment iets te neuriën en dat deuntje bleef meteen al hangen. Brace schreef vervolgens een aantal woorden op papier. Ik mocht uiteraard ook meedenken en kreeg de uitdaging om het tweede couplet te bedenken. De muziek die Brace erbij heeft bedacht is een echte oorwurm Ik vergelijk het met dat aanstekelijke liedje van De Efteling. Als zoiets één keer in je hoofd zit blijft je dat de hele tijd achtervolgen. Het onderwerp waarover ik zing gaat over een aantal vrienden die op een terras zitten en nog niet naar huis willen. Het is heel simpel geschreven en daarom eenvoudig mee te zingen. Ik vond het in ieder geval heel leuk om met Brace samen te werken. De demo is vervolgens door producer Jurgen Kuppens uitgewerkt. Ik verwacht dat het publiek massaal de polonaise inzet na het horen van deze plaat. Ik heb plannen om in het najaar weer een ballad te lanceren, maar als dit aanslaat zou het ook zo maar weer een feestplaat kunnen zijn. Ik wacht alles gewoon rustig af.’

Met dank aan de clipmakers Gerard van Gorp en Leon van Hout

De CD single ‘Nee Nee Nee’ is vanaf 10 juli 2024 verkrijgbaar. De videoclip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Stanley Hazes ’….Een Rood-Hit-Blauw productie.

Link naar muziekportals: https://lnk.fuga.com/stanleyhazes_neeneenee

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=EQ9wQ6jaWkY

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/stanley-hazes/ Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring