Steffan de Kust draait er niet omheen met ‘Blijf bij me vannacht’


Keer terug naar Nieuws

 

Tijdens het schrijven van z’n nieuwe single ‘Blijf bij me vannacht’ dacht Steffan de Kust aan de eerste avond die hij beleefde met z’n vriendinnetje waarmee hij inmiddels al bijna 15 jaar een relatie heeft. Net zoals z’n vorige single ‘Draai je om’ is wederom de Balkan sound aanwezig en verschijnt het nummer ook weer op het Rood-Hit-Blauw label.

‘Als de dag van gisteren herinner ik me ons eerste avondje uit. Ik woonde destijds in Hoofddorp en ging met haar naar Zandvoort. Het was gelijk raak, tot diep in de nacht hebben we van elkaar genoten. Het laatste gedeelte van de avond kan ik me niet meer voor de geest halen vanwege de nodige alcoholische drankjes. Wat ik er wel van geleerd heb is dat je nergens omheen moet draaien als je de ware gevonden hebt. Uiteindelijk is ze  sinds die nacht ook bij me gebleven. Je krijgt dan het gevoel en het verlangen dat je je hele leven lang bij diegene wilt blijven. Dat is dus uiteindelijk gelukt’, glundert Steffan die nu inmiddels samen met zijn vrouw en drie kinderen woonachtig is op een woonwagenkamp in Uithoorn.

‘Blijf  bij me vannacht’ is een bewerking van een lied van de Britse band Cutting Crew. Deze cover behaalde in de Balkan een nummer 1 notering. In de studio van Kees Tel werd van deze bewerking een mooi product gemaakt.

‘Kees is hier gewoon een kei in. In het verleden heb ik met meerdere producers samengewerkt en ik moet eerlijk zeggen dat Kees een echte vakman is, Hij begrijpt precies wat ik bedoel. Ik rijd daarvoor uiteraard graag naar Helmond’, aldus Steffan.

De CD single “Blijf me vannacht’  is vanaf 23 oktober’ 2019 verkrijgbaar op de bekende platforms.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/steffan-de-kust/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=-0sY9OqyHno

Spotify: https://open.spotify.com/track/3O97jIo3wm8fYfrJ1d0008?si=30D_sHB1Q5SoCWqXF8rR-g

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/blijf-bij-me-vannacht/1484062333?i=1484062334

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/115577392

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113879352

Steffan de Kust……alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring