“t is Sinterklaas” Wederom verrassend duet van Albert & Margretha


Keer terug naar Nieuws

Het kan niemand ontgaan zijn dat Albert van Benthem en Margretha van de Laar bestempeld worden als een gouden gelegenheidsduo. In eerste instantie was het de bedoeling om éénmalig een duet uit te brengen. Omdat ‘Als je vrienden hebt’ zo’n groot succes was besloten Albert & Margretha daar recent met ‘Nooit te laat’ een vervolg aan te geven. Ook dit blijkt een schot in de roos te zijn. Niet alleen in Nederland, maar ook in België wordt dit lied goed opgepakt.

Ter promotie van ‘Nooit te laat’ bezochten Albert & Margretha Bingo FM. Omdat de single regelmatig te horen is bij dit Utrechtse radiostation kreeg presentator John Schaap thuis al van zijn dochtertje,  die in de leeftijd zit van het Sinterklaasfeest, te horen…”Papa, draai je nu al Sinterklaasliedjes!!”. Die opmerking deelde John met Albert & Margretha. Albert liet daarop weten dat hij al vaker had gehoord dat de melodielijn erg geschikt was om er een Sinterklaasliedje van te maken.

Albert & Margretha keken elkaar aan en dachten allebei hetzelfde. ‘Dat gaan we doen!!’. Omdat de orkestband hetzelfde zou blijven hadden ze alleen maar een tekst nodig. Daarvoor namen ze contact op met hun producer Jeroen Englebert die het klassieke verhaal van Sinterklaas heeft verwerkt in een pakkende tekst. Naast het spannende geluid dat je op het dak hoort komen de vertrouwde ingrediënten als speculaas en marsepein natuurlijk ook voor in het feelgood Sinterklaasliedje die op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt.

Om er iets bijzonders van te maken kwamen Albert & Margretha en Ronald (RHB) op het leuke idee om van de hoes (Getekend door “Het Dorpsmeisje Producties”) een kleurplaat te maken. Daarom zijn er bij de single ook kleurplaten verkrijgbaar. Hier is een kleur- en winactie aan gekoppeld waarbij de beste drie kleurplaten worden beloond met een mooi Sinterklaaspakket. Piet Alfonzzio zal de kleurplaten beoordelen en bij de winnaars aan huis gaan bezorgen. Doe MEE EN WIN!! De Kleurplaat en meer informatie over deze Winactie is te vinden op:

https://www.facebook.com/pg/T-is-Sinterklaas-Albert-Margretha-105765294209801/about/

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/albert-margretha/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=tcBbjOAlghk

Spotify: https://open.spotify.com/track/3ALIar7Psj9WR1uB3pZVO1?si=o56BHfl4SzuiDO92btaAnw

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/t-is-sinterklaas/1488099530?i=1488099532

Deezer: https://www.deezer.com/us/artist/64030862

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113890522

De CD single ‘’t is Sinterklaas’ is vanaf ‘ 15 november 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Albert & Margretha…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring