Theo Boomaars covert prachtig lied van Bobby Prins, en zal die avond nooit vergeten!


Keer terug naar Nieuws

Eind april 2017 is de nieuwe single van Theo Boomaars in Tilburg alvast feestelijk gepresenteerd. Collega artiesten als Patrick Dano, Frank Smeekens, Colinda, Rudy de Wit, Rinus Werrens en vele anderen luisterden het spektakel in Tilburg op. Theo reageerde dan ook enthousiast na afloop: “Ik zal die avond nooit meer vergeten”. En laat dat nou precies de titel zijn van deze nieuwe, via Rood-Hit-Blauw Produkties uitgebrachte plaat. Theo staat in Tilburg en omstreken al jaren bekend als een zeer sympathieke zanger met een heel breed repertoire die voor een half uur, avondvullend, of mét DJ te boeken is.

Deze ras artiest kreeg jaren geleden al de bijnaam “goochelende zanger” of “zingende goochelaar”. Hij komt dan ook uit een echt entertainersnest daar zijn ouders al vele tientallen jaren met hun goochelkunsten menig toeschouwer op het verkeerde been wisten te zetten. Theo heeft het entertainersbloed dus gewoon door de aderen stromen. De zanger die in 2004 trouwde met zijn Angela, dook voor de opnames ‘Ik zal die avond nooit vergeten’ samen met gitarist Paul Geudens de studio van Harald Queens in. Het origineel is in 1981 op vinylsingle geperst door Bobby Prins. De charmante, vlotte en gezellige versie van Theo Boomaars zal echter bij elke feestelijke gelegenheid de dansvloer tot de uithoeken gaan vullen.  Oordeel zelf, en geniet van de frisse sound van zowel de zanger als van het liedje; ‘Ik zal die avond nooit meer vergeten’.

Theo Boomaars…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single Ik zal die avond nooit vergeten‘ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden en te streamen op de bekende platforms.

Link naar Spotify: http://open.spotify.com/album/1dbl2GfYouMivHQL6xHMn1

Link naar een Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613227965

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring