Theo Mezz in korte tijd van zingende patatbakker tot BN-er ?


Keer terug naar Nieuws

Wie de realitysoap ‘Jouw Vrouw Mijn Vrouw’ volgt op SBS6, heeft onlangs kunnen zien dat feestzanger Theo Mezz voor een aantal dagen zijn echtgenote moest afstaan in ruil voor de komst van een tijdelijke nieuwe vrouw. De zingende patatbakker uit Wijk bij Duurstede genoot zichtbaar van het nieuwe gezicht in zijn huis en bedrijf, maar was uiteraard dolblij toen hij zijn échte vrouw weer in de armen mocht sluiten na afloop van de opnames. Theo liet in het programma trouwens meteen even zien en horen dat het ‘altijd’ gezellig is zodra hij de microfoon ter hand neemt.

Na de release- én de zeer succesvol verlopen presentatie van zijn debuutalbum ‘Toen en nu’ in 2016, tekende de patatkoning voor de singles ‘Kom dans vanavond met mij’ en twee versies van het nummer ‘Als ik jou niet had gehad’. Wouter Janssens  is de man achter de tekst en muziek van de nieuwste Theo Mezz-plaat; ‘Jij en ik’. Bij de heren van Sonic Solutions in Roosendaal is het liedje uiteindelijk ingezongen en geproduceerd. “Let ’s twist and shout.. wij worden samen oud”, dit blijkt het gevolg van een ietwat ondeugende aanraking met het achterste van zijn danspartner in een disco! ‘Don’t worry be happy’.. Theo Mezz zorgt met zijn nieuwste plaat, verschenen op het Rood-Hit-Blauw label, gewoon weer voor een onvervalst bruisend feestje!

Theo Mezz – Jij & Ik …..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘Jij & Ik’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/theo-mezz/

Youtube: https://youtu.be/aZlLXJVXW44

Spotify: https://open.spotify.com/track/5hBh33ZhkOoFS41PRcPITv?si=t_oSnxv3Q8KCDJlVwpRvDA

Apple Music./ITunes: https://itunes.apple.com/nl/album/jij-ik-single/1443840116

Downloads: www.downloadmusic.nl/singles/615814123

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113685326

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring