Theo Mezz scoort hoge positie in de lijst !


Keer terug naar Nieuws

Theo Mezz staat naast feestzanger bekend om zijn uitstekende Frietzaak ‘Tiggies Corner’ in Wijk bij Duurstede.

In de jaarlijks terugkerende AD Friettest scoort Theo (Lees: Tiggies Corner) al jaren een hoge positie. Op de onlangs gepubliceerde 2017 lijst vinden we Tiggies Corner terug op een prachtige 19e plek (van ruim 135 beoordeelden) met het hoge  eindciifer: 9

Conclusie: Tiggies Corner is een vertrouwd adres waar het altijd goed toeven is. Hier weten ze waarmee ze bezig zijn en dat proef je. De panelleden van het AD blijven proeven. Een teken dat het prima in orde is.

Horecaman Theo Mezz is als zanger bekend van zijn singles: ‘Lekker in mijn vel’, ‘Oh lala, deze nacht gaat het gebeuren’, ‘Weekend’, ‘Diana’, ‘Don ’t worry be happy’, ‘Vrolijk zijn’ of  ‘Wat is zeker’ en zijn laatste single, het toegankelijke ‘Als ik jou niet had gehad’ zijn singles die allen de kenmerkende Mezz-Factor bezitten namelijk; Feest & Gezelligheid!

Zijn album ´Toen en nu´ via Rood-Hit-Blauw verschenen ligt  in de winkels en herbergt volop gezelligheid voor zowel op de Radio, Thuis als in de Kroeg.

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/612221229

Link naar youtube: https://youtu.be/ENzzWu3j0Mc

Link naar Spotify: https://open.spotify.com/album/3xDgRfTXhuA2uNcaaCUk0j

Theo Mezz…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring