Thom Craane brengt opvallende track uit als voorloper op CD-Album!


Keer terug naar Nieuws

‘Kom maar op’, ‘Rosamunde’, ‘Watje’, ‘k Zou willen weten’, ‘Ik was effetjes d’r naam kwijt’, ‘De nacht is mijn leven’ en ‘Zeg mij’.. allen singles uitgebracht door de Brabantse feestzanger Thom Craane. Aan de vooravond van de release van zijn debuutalbum ‘Kom maar op’, dat vanaf eind augustus in de winkel zal liggen, presenteert Thom nu zijn nieuwste CD-single getiteld: ‘Dansen’. Thom hield er als jochie al van in de schijnwerpers te staan, zo belandde hij vanaf 2009 een aantal keer in de Kaatsheuvelse Revue. Al begint Thom playbackend, later blijkt hij ook talentvol en succesvol als zanger te zijn. Het gevolg is dat in 2012 zijn eerste single ‘Kom maar op’ verschijnt. En laat dat nou precies ook de titel zijn van Thom ‘s debuutalbum dat 25 augustus officieel gepresenteerd zal gaan worden in de City Zaal te Waalwijk.

Evenals het hierboven genoemde album verschijnt uiteraard ook zijn nieuwe single ‘Dansen’ via Rood-Hit-Blauw-produkties. Thom Craane streeft ernaar van “Elk feest een knalfeest maken” en daar gaat deze door Harald Queens geproduceerde track absoluut een bijdrage aan leveren. Ondanks dat het een hoog feestgehalte bezit is ‘Dansen’ bepaalt geen dertien in een dozijn-liedje. Deze vrolijke plaat met levendig en aanstekelijk ritme, is in een folk-achtige jasje gestoken en dat zorgt ervoor dat het een opvallende track is geworden. Voor entreekaart en meer informatie over Thom ’s albumpresentatie bezoekt u www.thomcraane.nl/tickets of zijn Facebook pagina.

Thom Craane – Dansen.     Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘Dansen’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar boekingen en info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/thom-craane/

Spotify:https://open.spotify.com/album/2k8kcRTqM1ZsG8rw3822OB?si=JPiy6CwqSfyBJV1xusvwYQ

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/615080214

Link naar youtube: https://youtu.be/RyxTDI8hP7Y

Link naar Applemusic/Itunes: https://itunes.apple.com/nl/album/dansen-single/1414874126

Link naar HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113557747

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring