Thom Craane proost op elke dag….


Keer terug naar Nieuws

 ‘Proost op elke dag’ is de titel van de nieuwe single van Thom Craane. De uit Kaatsheuvel afkomstige zanger keert hiermee terug naar de muziek die hij ‘vroeger’ altijd maakte. Na twee zomersingles is het tempo weer omhoog gegaan. Thom bestempelt de jongste productie dan ook als een ouderwetse Thom Craane plaat die het gehele jaar’ door mee kan draaien.

De vrolijk klinkende single die op het label Rood-Hit-Blauw verschijnt, is door het publiek gemakkelijk mee te lallen. En dat is één van de ingrediënten die Thom als voorwaarde stelt voor zijn producties. Daarnaast moet er behoorlijk op gehost kunnen worden. De originele versie hoorde Thom tijdens een bezoek aan Vrienden van Amstel Live!. ‘Ik ben gaan zoeken waar het nummer vandaan kwam en toen dacht ik, dat kan ik beter en leuker. Samen met producer Harald Queens, waar ik overigens al sinds 2013 mee samenwerk, is besloten om er een aantal opvallende instrumenten toe te voegen. Ik ben ervan overtuigt dat het publiek er vrolijk van wordt. En daar doen we het allemaal voor’, verklaart Thom.

Sinds 2017 werkt de achterbuurman van De Efteling samen met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw. Voorheen ging Thom van hot naar her. Omdat hij iets vast wilde kreeg hij van z’n plugger Dennis van der Kraan het advies om contact op te nemen met Ronald. ‘We hebben echt een klik. Ronald is een hele fijne man om mee samen te werken. Bovendien brengt hij de artiesten uit z’n stal regelmatig bijeen om ervaringen te delen. Dat zie je bij andere stallen niet vaak’, meldt Thom uit ervaring.

Omdat er volgens Thom maar één plek is waar het meest geproost wordt, staat de kroeg centraal in de clip. En wat doe je met een chagrijnige café bezoeker. Precies…die bonjour je de kroeg uit. De beelden zijn geschoten door Cuts And Shots uit Kaatsheuvel.

De CD single ‘Proost op elke dag’ met als bonus een megamix  is vanaf 15 mei 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/thom-craane/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=QKuDOEzzJVQ

Spotify: https://open.spotify.com/track/7jdGLtQZu06pyWJbxmouMI?si=in7lR7xpRmmIgwWGs_TzNg

Apple Music./ITunes: volgt nog

Deezer:https://www.deezer.com/album/96601192?utm_source=deezer&utm_content=album-96601192&utm_term=2599883562_1557749771&utm_medium=web

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/zoeken?keyword=proost+op+elke+dag

Thom Craane ‘Proost op elke dag’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring