Thom Craane telt af naar release en uitreiking van zijn debuut-CD ‘Thom Craane – Kom maar op’


Keer terug naar Nieuws

Vanaf 28 augustus ligt hij in de winkels; ‘Kom maar op’, het debuutalbum van Kaatsheuvelnaar Thom Craane. Het kan haast niet anders dan dat deze nu 26-jarige jongeman artiestenbloed door de aderen heeft stromen. Immers als jonge tiener zette hij al een showtje in elkaar waarbij hij o.a. de act en liedjes van Samson en Gert playbackte. Een kleine 10 jaar geleden maakt hij zijn opwachting tijdens de Revue van Kaatsheuvel, hij is 16 als hij z’n eerste boeking binnen krijgt en in 2012 verschijnt zijn allereerste single. Zo snel kan het gaan dus!

Zes jaar nadien tekent deze geboren artiest voor een mijlpaal in zijn carrière; Een eigen CD-album! Gekozen is voor ‘Kom maar op’ als veelzeggende titel voor zijn aanpak en doortastendheid, en daarnaast was dit dus óók de titel van zijn debuutsingle. Op het album, verschenen op het Rood-Hit-Blauwlabel, zijn alle singles geposteerd die de amusante en goedlachse Brabander de afgelopen jaren heeft uitbracht. Met liedjes zoals ‘Rosamunde’, ‘Watje’, ‘Ik was effetjes d’r naam kwijt’, ‘De nacht is mijn leven’ en zijn onlangs uitgebrachte single ‘Dansen’, staat het debuutalbum met 14 liedjes van Thom Craane garant voor feest, feest en nog ’s feest!

De debuut-CD wordt op 25 Augustus uitgereikt tijdens de releaseparty in de City zaal, Sint Jansplein 9 te Waalwijk.  Kaarten zijn verkrijgbaar via info@thomcraane.nl

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring