Thomas Luijf zet met ‘Stout’ de teller op vijf…..


Keer terug naar Nieuws

‘Stout’ is de titel van de nieuwe single van Thomas Luijf waarmee hij de teller op 5 zet. Vanwege de prettige samenwerking die hij heeft met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw hoefde hij niet na te denken op welk label dit uptempo lied wilde uitbrengen. ‘Ik voel me er heel erg thuis. De gesprekken zijn fijn en hij is heel eerlijk. Ronald zegt waar het op staat en dat waardeer ik enorm aan hem’, vertelt Thomas.

De tekst van ‘Stout’ heeft de 30 jarige zanger uit Hilversum die we kennen van z’n grote hit ‘Als ik jou aankijk’ zelf geschreven. ‘Dat vind ik altijd leuk om te doen. Met mijn producer Marco Luesink bespreek ik welke kant ik op wil gaan. Hij komt dan met een melodielijn.  Ik vind het heel lastig om een tekst te verzinnen zonder melodie. Als die melodie er dan éémaal is ga ik er voor zitten en bepaal het onderwerp. Omdat ik deze keer iets unieks wilde doen koos ik een tekst met een enorme vette knipoog. Het gaat over de liefde, maar niet op de manier die iedereen dan denkt. Binnen 5 minuten stond de tekst op papier. Ten opzichte van m’n vorige singles bevat ‘Stout’ een hoger tempo met meer beat. Ik hoop dan ook alle Nederlandstalige radiostations het nummer oppakken.

Omdat je stout op diverse manieren kunt interpreteren toog Thomas samen met Danny van de Clipcompany naar attractiepark Hellendoorn om uit te beelden dat hij het kinderlijke in hem nog niet was verloren. Daarnaast speelt een oude Amerikaanse Dodge een belangrijk rol. Al met al zijn we uiterst tevreden over het eindresultaat zegt Thomas.

In het dagelijks leven werkt Thomas als anesthesie assistent in het Tergooi Ziekenhuis in Hilversum. Zijn collega’s vinden het ook leuk dat hij zingt en daarom wordt ook zijn muziek als achtergrond gedraaid in de ruimte waar de mensen slapen en ontwaken.

De CD single ‘Stout’ is vanaf 28 augustus 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/thomas-luijf/

Youtube: https://youtu.be/Q8f46zu0WQQ

Spotify: https://open.spotify.com/track/6JCv3xA4RfbtOmqnaQoH7K?si=9vtsI059TbaLgSgZjOE3zw

Apple Music./ITunes: https://music.apple.com/nl/album/rood-hit-blauw-produkties-single/1477816214

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/108671142

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113853415

Thomas Luijf …..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring