Thomas Luijf zijn nieuwe single Lach, Leef & Geniet!


Keer terug naar Nieuws


Afgelopen januari verscheen ‘Als ik jou aankijk’ van Thomas Luijf. Deze door Rood-Hit-Blauw Produkties uitgebrachte single is een groot landelijk succes geworden. De feel good meezinger, zoals de plaat destijds werd gelanceerd in het muziekwereldje, belandde hoog op de playlist van de grote zenders en dus mag gesproken worden van een knappe hit voor Thomas. Zijn opvallende deelname in 2015 aan Bloed, Zweet & Tranen waarin Lange Frans en Roxeanne Hazes zich lovend uitlieten over Thomas, is de aanzet geweest om het zingen nog serieuzer te gaan nemen.
Voor de opvolger van de hierboven aangehaalde succesplaat, koos Thomas wederom voor Marco Luesink. In de studio in het Gelderse Loerbeek werd ‘Lach, leef en geniet’ geproduceerd voor de in Hilversum woonachtige anesthesie assistent. Deze track waarvoor Mitchell van de Velden en Dave Rijpkema een fraaie bijpassende videoclip schoten, is opnieuw gewapend met een positive vibe. Het leven is een feestje, maar de helft ziet dat niet.. dus lach, leef en geniet, aldus de boodschap van Thomas. Deze swingende track met een knipoog richting de muziek van de immer populaire eighties, zal vast weer mogen rekenen op groot enthousiasme bij zowel publiek als media!
Info & Boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/thomas-luijf
Spotify: https://open.spotify.com/album/5713nNBCnz6DewiLfRSiHy?si=JktI458yQIG4CDPELdn5gg
Youtube: https://youtu.be/lKSilH6aZ3s
ITunes/Apple Music: https://itunes.apple.com/nl/album/lach-leef-geniet-single/1435895141
Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/615308402
HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=1879733
Lach, Leef & Geniet…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!
De CD single ‘Lach, Leef & Geniet’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring