Tilburger Corne Delanos sluit aan bij de “Artiestenstal” van Rood-Hit-Blauw Producties


Keer terug naar Nieuws

Tilburger Corne is de vaste huiszanger van geluidsman Hans van Bokhoven. Hij was het die Corne erop attendeerde eens contact te leggen met Rood-Hit-Blauw producties voor het uitbrengen van zijn nieuwe single.

Corne:

Na een leuke kennismaking in Nijkerk heb ik met Ronald diverse muziek gerelateerde zaken doorgesproken. Uiteraard was mijn aanstaande nieuwe single daarbij een belangrijk onderdeel van het gesprek. Ik ben door mijn bezoekje heel wat wijzer geworden en Ronald heeft al heel wat jaren ervaring in het platenvak. ik heb er alle vertrouwen in mijn nieuwe single onder Rood-Hit-Blauw Producties uit te brengen.

De single van Corne zal 20 Juli verschijnen.

Boekingen & Informatie: www.roodhitblauw.nl/artiesten/corne-delanos/

Corne Delanos…….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

———————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring