Trompettiste Jackie-T tekent overeenkomst met HMW Management en Tunes Producties (a division of Rood-Hit-Blauw Producties)


Keer terug naar Nieuws

Dat een optredens tijdens een TV-Opnamedag van het muziekprogramma De Hollandse Hitmix verstrekkende gevolgen voor Jackie-T zou hebben had niemand op dat moment verwacht. In het centum van Hilversum verzorgde ze met haar kenmerkende rode trompet een spetterende afterparty. Daar is door TV-producent Hans Wennekes, uitvoerend producent Marja Willems en Ronald Visch van Tunes Producties nog lang over nagesproken. De 3 partijen (HMW Management-Hans en Marja, Jackie-T en Tunes Producties) gaan gezamenlijk werken aan haar carrière om haar act nog succesvoller te maken.

Jackie-T: ‘Door dat optreden in Hilversum begon er bij mij wel iets te kriebelen. Het was een groot succes en kreeg vanaf het eerste moment een goed gevoel bij Hans, Marja en Ronald. Ik vroeg aan hen of we een keer om tafel konden gaan zitten om te kijken of we Jackie-T met haar trompet goed de markt in kunnen zetten. Zowel het management, als ideeën en natuurlijk met een echte trompetplaat. Omdat een trompet geen tekst heeft kun je het uitzetten naar diverse landen. 3 jaar geleden bracht ik het nummer ‘Red Oceans’ uit bij Armada Music, het label van Armin van Buuren. Ruim 1 miljoen mensen heb ik daar via soundcloud mee bereikt. Omdat ik op dat moment geen enkel idee had op welke manier ik deze track een boost kon geven is het lied alleen op YouTube geplaatst. Ik had geen management en dat bleek achteraf wel nodig te zijn geweest. Ik zie het als een goede les en d.m.v. deze samenwerking kan het alleen maar beter worden. Ik ga ook met Hans en Marja kijken of we breder kunnen uitpakken in de entertainmentwereld. Ik heb 5 jaar Mini & Maxi ervaring en heb ook diverse typetjes gespeeld in het theater. We zijn ook aan het kijken of we een leuke show om Jackie-T kunnen bouwen. Met name supperclub, house en 80’s of 90’s speel ik graag, maar alles is mogelijk.

Jackie-T gaat op korte termijn samen met het team van Sonic Solutions om de tafel om een commerciële single te bespreken die dit jaar nog gaat verschijnen. Als de producers een pakkende melodie maken die herkenbaar gaat worden improviseert ze zelf met haar trompet de rest. Kortom…..Jackie-T is klaar om de wereld te veroveren.

Boekingen & Informatie: HWM Management en TV-Producties / info@hmwmanagemententvproducties.tv

Website: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/trompetiste-jackie-t/ 

—————————–

Voor de redactie(s):

Management: HWM management en TV-Producties / info@hmwmanagemententvproducties.tv

Platenmaatschappij: Tunes Productiesinfo@roodhitblauw.nl

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring