Troubadour Willem den Brabander kiest platenlabel Rood-Hit-Blauw voor zijn releases en management!


Keer terug naar Nieuws

Willem den Brabander sloot zich onlangs aan bij de flinke artiestenstal van Rood-Hit-Blauw.De uit Boxtel afkomstige zanger heeft door de jaren heen veel ervaring als zanger opgebouwd.

Willem:

Ik neem mijn platen samen op in de studio bij Will Geerling

Dit doe ik al vele jaren tot tevredenheid. Voor mijn volgende single was ik op zoek naar het juiste contact om dit uit te brengen. Ik hoorde platenlabel Rood-Hit-Blauw veelvuldig genoemd worden en zag het regelmatig voorbijkomen op de socials. Na een belletje had ik een afspraak met Ronald. Na accoord gegaan te zijn met de voorwaarden ging het snel, ik heb al een mooi artiesten profiel op hun website:       (https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/willem-den-brabander)

Ronald RHB:

Willem is een troubadour en heeft meer dan 500 liedjes in zijn repertoire, zo’n artiest is altijd fijn om aan de Artiestenstal” van Rood-Hit-Blauw toe te voegen. Willem is breed inzetbaar voor optredens, hij speelt zowel akoestich op gitaar (op kleine gelegenheden) maar evt. ook met geluidsversterking (voor overige optredens). Mooi om vanaf heden zijn muziekzaken via ons label te gaan verzorgen.

Op 8 September verschijnt de nieuwe single van Willem den Brabander en volgt meer nieuws.

Linkje(s) naar Boekingen & Info:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/willem-den-brabander/

Facebook Willem den Brabander:  

https://www.facebook.com/willem.denbrabander

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Produkties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring