Utrechtse zanger Jos van Schaaik bereikt accoord met bekend Nederlands Platenlabel.


Keer terug naar Nieuws

Jos van Schaaik is als rasechte Utrechter, in Utrecht en omgeving, uiteraard geen onbekende en is al een tijdje actief met zijn zangcarriere. Jos staat bekend om zijn leuke spontane optredens, waarbij het feestgehalte altijd een belangrijk onderdeel is.

Zo stond Jos bv al op het podium met Tino Martin en diverse andere bekende artiesten maar ook mooie podia zoals de Utrechte galgenwaard en een live optreden op het grote podium tijdens de TT Assen heeft Jos reeds als wapenfeiten.

Jos die onlangs zijn nieuwe single opnam bij Sonic Solutions ging op aanraden van een aantal collega’s op de koffie bij Ronald van Rood-Hit-Blauw om kennis te maken en te bespreken of ze iets voor elkaar konden betekenen.

Na een leuk en duidelijk gesprek in Nijkerk voel ik me daar welkom als artiest. Het 1egevoel is goed en ik kan niet wachten tot mijn nieuwe single uitkomt.

Op 14 April komt de nieuwe single van Jos uit en volgt meer nieuws.

Linkje(s) naar Boekingen & Info:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/jos-van-schaaik/

Facebook Jos: https://www.facebook.com/jos.domcity

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie:  Score Promotions ism. Rood-Hit-Blauw Produkties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring