“Van alles wat” is de titel van de nieuwe single van BenooZ.


Keer terug naar Nieuws

Het is alweer de zesde single van BenooZ en gezien de andere vijf singles kun je over het repertoire van BenooZ met zekerheid zeggen dat het  “van alles wat ”is. Van BenooZ is bekend dat je van hem geen levenslied mag verwachten alhoewel zijn eerste single “Prachtige vrouw” dit toch een beetje was. Nee BenooZ maakt liever een beetje Neder rock achtige muziek. Alhoewel BenooZ voor andere artiesten wel graag levensliederen schrijft en heeft geschreven.

BenooZ  oftewel Ben van Hoof schrijft al zijn teksten en muziek zelf en ook bij zijn nieuwe single is dit zo. De teksten zijn niet in het genre “Ik hou van jou en blijf je trouw” maar zijn toch altijd net iets anders en toch goed te begrijpen.De composities zijn altijd vreemde akkoordenschema’s en verrassende modulaties. De arrangementen van de nummers zijn niet alledaags. In zijn eigen studio “Muziekstudio Nose” neemt Ben zijn nummers op en alle gitaar en keyboardpartijen speelt hij zelf in.De zang en het koor wordt bij de studio van Laurence van Wessel opgenomen en de drumpartij wordt door een echte drummer in een andere studio opgenomen. De eind mix wordt door Ben zelf gedaan en de mastering uitbesteed.

“Van alles wat ”gaat over een dame die van alle markten thuis is en allerlei kwaliteiten bezit.BenooZ zingt dan ook over het feit dat de dame een beetje fout, maar toch ook weer een beetje goed is. veel meer van die tegenstellingen worden door BenooZ benadrukt. Zo is de dame in kwestie ook een stukje dorps en een ietwat stads en dat is toch iets om over na te denken. Uiteindelijk  is de dame in kwestie een ongelofelijke schat en nog meer waard dan een engel.

De clip is opgenomen bij Fred baaren en weer een komische clip waarin BenooZ diverse dubbelrollen speelt. Dit keer spelen zijn muzikale collega’s  van blues en rockband  “Triple-B” waar Ben gitarist/zanger is een rol in de clip. En ook een zeer bekende cartoondame speelt de hoofdrol, kortom ‘het bekijken waard’.

Linkjes: Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/ben-van-hoof/

Youtube:https://www.youtube.com/watch?v=JTd0KgfJKbs

Spotify: https://open.spotify.com/track/6J2FsncFI3m408fNPgboOy?si=-xmexaO2Q1Sbt19rDD54dA

Apple Music./ITunes:  https://music.apple.com/nl/album/van-alles-wat-single/1510527511

Deezer: https://www.deezer.com/nl/album/144250522

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=2426642

BenooZ – Van alles wat…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring