“Wat is het mooiste gezicht op het voetbalveld, ja dat is SDV uit Barneveld”.


Keer terug naar Nieuws

 

Daar zijn we het allemaal over eens. In 1977 werd dit gezongen in een clublied ter gelegenheid van de Hart Actie. Ruim 44 jaar lang was dit het enige SDVB lied dat we kende, tenminste de meeste van ons.

Nieuwe kraker voor SDV Barneveld.

Covid-19 deed begin 2020 zijn intrede en Nederland ging op slot. Mensen kregen tijd voor andere dingen, puzzels werden van zolder gehaald en iedereen kreeg tijd om over zaken na te denken waar al (te) lang niet over was nagedacht. Zo ook het clublied. Dat er maar één clublied is dat is duidelijk, die werd in 1977 geschreven. Dat er vaker over SDV Barneveld gezongen moet worden dat is ook helder.

Tijd om daar dus iets aan te doen.

Vandaar dat een aantal SDVB supporters de stoute schoenen hebben aangetrokken en een nieuw SDV Barneveld lied hebben gemaakt. Onder het genot van een pilsje werd al vaker de wens uitgesproken om eens de studio in te duiken en dat het nuttige met het aangename gecombineerd moest worden. Tel daar de samenwerking met platenlabel RoodHitBlauw en volkszanger Fred van Gerven bij op en je hebt de ultieme cocktail voor een meezinger.

Pre save vanaf vandaag de nieuwe hit ‘SDV Barneveld van Fred van Gerven’ op Spotify dan komt hij automatisch in je playlist te staan.

Vanaf morgen is de nieuwe hit overal te downloaden. Zorg er dus voor dat je deze klapper snel uit je hoofd kent en met je team in de kleedkamer gaat draaien. Dan speel jij misschien binnenkort wel mee in de clip van deze nieuwe kraker.

Hoe dat werkt kun je zeer binnenkort op de site van SDVB terug vinden. Wordt vervolgd…

Beste SDVB-er of Supporter,

Nieuwe kraker voor SDV Barneveld. 1

Wil jij de nieuwe single – “SDVBarneveld” als 1e ontvangen?

klik dan NU op onderstaande pre-savelink en daarna op het portal waar je altijd luistert, het nieuwe liedje zal dan direct nadat het uitkomt automatisch (en gratis) in jouw playlist verschijnen.

Bedankt, en alvast veel luisterplezier,

https://found.ee/fredvangerven_sdvbarneveld

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring