Wesley van Doesburg brengt solosingle ‘Doe mij maar een baco’ op het juiste moment uit


Keer terug naar Nieuws

Na een paar duetjes die Wesley van Doesburg samen met z’n opa uitbracht begon het toch weer te kriebelen om rond juni 2022 een nieuwe solosingle uit te brengen. Mede door een aantal sponsoren die Wesley financieel hebben bijgestaan kon hij een afspraak maken met Anro Producions. Nadat Wesley aan had gegeven dat het in de stijl van z’n voorgangers ‘Vanavond vieren we feest’ en ‘Kom vier het leven’ moest zijn is Roy gaan kijken of hij iets bruikbaars voor hem had liggen. Nadat Wesley de demo hoorde, was hij meteen verkocht. Het is een echte feestplaat geworden, precies zoals Wesley voor ogen had. Ook deze productie verschijnt bij platenlabel Rood-Hit-Blauw.

“Geef mij maar een Baco of een Bacardi Razz, dan gaan we lekker feesten en dan zijn we lekker in ons sas”…..Volgens Wesley is dat het beste medicijn om je leven te vieren. Wesley: ‘De voortekenen zijn gunstig gestemd. Dat bleek wel tijdens de clipopname die plaatsvond bij één van m’n sponsoren Café Fiesta in Almere. De kroeg was op dat moment bomvol en het publiek zong de single al snel mee. In dezelfde kroegorganiseerde ik pasgeleden nog een ‘Wesley and Friends’ avond die ook succesvol verliep. Dat was ook de reden om aan de eigenaar het verzoek in te dienen om de beelden van de clip hier te laten schieten. De beelden liegen er niet om’, aldus Wesley.

Een week na de lancering van ‘Doe mij maar Baco’ heeft Wesley een afspraak in de agenda staan om wederom de studio van ANRO Productions te bezoeken i.v.m. de opvolger. Er lagen al een plan op tafel om album op te nemen. Vanwege corona heeft Wesley dit allemaal moeten uitstellen, maar in de lente van 2023 moet het dan toch echt gebeuren. Als de gezondheid van opa blijft zoals die nu is, kan het zo maar zijn dat er dit jaar ook nog een duetje wordt opgenomen. Dankzij de rest van zijn sponsoren Ben Vastgoed Onderhoud, AB kantoor, HWS geluid, SKB schilder en Sam beauty-Sams make-up artist Hair stylist kon hij deze productie laten maken.

De CD single ‘Doe mij maar een baco’ is vanaf 1 juni 2022 overal verkrijgbaar. De beelden van de clip zijn geschoten door T.C.A.

Wesley van Doesburg ‘Doe mij maar een baco’….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/wesleyvandoesburg_doemijmaareenbaco Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=MEjP55q5Z3Q
Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/wesley-van-doesburg/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring