Wesley van Doesburg & Opa Wiggert hebben de ‘Zomer in hun bol’


Keer terug naar Nieuws

Met de nieuwe single ‘Zomer in m’n bol’ zetten Wesley van Doesburg & Opa Wiggert de duettenteller op vier Zolang de gezondheid van de inmiddels 84-jarige opa van Wesley het nog toelaat wil hij actief bezig zijn met zingen. Hij is echter wel aardig aan het rommelen met z’n hart, heeft af en toe weinig lucht én z’n conditie wordt minder. Toch gaat hij niet bij de pakken neerzitten en is blij dat het Matrozenkoor uit Apeldoorn, waar hij lid van is, binnenkort weer start met de repetities. Met name de optredens bij verzorgingshuizen heeft opa Wiggert gemist…..en niet alleen hij. Ook de bewoners van deze woon- en zorgcentra hebben het afgelopen jaar weinig leuke feestjes gehad.

Omdat de horeca weer volledig open is namen Wesley en opa contact op met Roy Otters van ANRO Productions. Deze vaste producer van Wesley kwam met het idee om deze keer een liedje te maken die overgoten zou worden met een Oostenrijks sausje. Dat stemt het publiek op het terras en de kroeg over het algemeen best vrolijk.

Twee maanden geleden hadden ze ‘Zomer in hun bol’ met de accordeon in de hoofdrol al opgenomen, maar werd even op de plank gelegd. ‘Volgens Rood-Hit-Blauw platenbaas Ronald Visch was het nu de juiste tijd om de single te releasen. Ik hoop dan ook dat we dit lied vaak live ten gehore kunnen brengen en dat de media ons helpt om er een succes van te maken. Aan ons zal het niet liggen. We hebben ook een bijzonder mooie clip laten maken door The Clip Academy. Er is gefilmd in het centrum van Almere, bij het Boathouse in Almere en op het Noorderplas’, aldus Wesley.

De CD single ‘Zomer in hun bol’ is vanaf 30 juni 2021 verkrijgbaar en te streamen via de bekende platforms. De clip is te bewonderen bij de TV zenders en op Youtube.

Wesley van Doesburg & Opa Wiggert ….Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/wesley-van-doesburg/ Link naar de track: https://found.ee/wesleyvandoesburgopawiggert_zomerinmijnbol Link naar Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=3XtP9WVoNdI

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490 RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring