Wesley van Doesburg & Opa Wiggert lanceren ‘Wij gaan stappen’


Keer terug naar Nieuws

Er zijn maar weinig zangers die er maar geen genoeg van krijgen om met hun opa de studio in duiken om gezellige liedjes op te nemen. Voor Wesley van Doesburg is dit, naast zijn solocarrière, al een aantal jaren de normaalste zaak van de wereld. Alhoewel de gezondheid van de 86-jarige Opa Wiggert achteruitgaat, laat hij, zolang hij kan, z’n kleinzoon niet in de steek. Met de vrolijke meezinger ‘Wij gaan stappen’ die bij platenlabel Rood-Hit-Blauw verschijnt gaan ze wellicht de komende tijd ook samen op stap. Wesley vindt het nog steeds een eer om zoiets met z’n opa te mogen doen. Overigens presenteert Wesley op 3 januari 2024 zijn eigen nieuwe single.

Wesley: ‘Wij bezochten zoals altijd samen de studio in Apeldoorn. In eerste instantie wilden we een zeemansliedje opnemen, maar daar zijn we toch van af gestapt omdat bleek dat ons idee al eens door iemand anders was uitgebracht. We gaven de voorkeur aan om een compleet nieuw lied door Roy te laten maken en vroegen aan hem of hij toevallig een idee had. Roy liet ons vervolgens een aantal voorbeelden horen. Wij hebben gekozen voor ongeveer dezelfde stijl als onze voorganger ‘Zomer in mijn bol’. Omdat Roy graag uitdagingen aangaat is hij voor ons aan het werk gegaan en heeft het heerlijke kroegenlied ‘Wij gaan stappen’ geschreven en gecomponeerd. Er wordt gezongen over dansende meiden om ons heen die het leven een stukje mooier maken. Voor opa wordt dit natuurlijk wel een beetje lastig omdat het dansen natuurlijk niet meer zo gaat als vroeger.

De CD single ‘Wij gaan stappen’ is vanaf 29 november 2023 verkrijgbaar en te streamen via de bekende platforms. De clip is te bewonderen bij de TV-zenders en op Youtube. De beelden zijn geschoten door Filming Today in en rondom Almere. Natuurlijk maakt de stamkroeg van Wesley, Café Fiesta Almere, ook deel uit van het geheel. Bij toeval kwam Wesley op een bruiloft de jongens van Filming Today tegen. Hij vroeg aan hen of ze ook clips maakten voor artiesten. zei namen de uitdaging aan!

Wesley van Doesburg & Opa Wiggert ‘Wij gaan stappen’….Een Rood-Hit-Blauw productie!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/wesley-van-doesburg/ Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=M9M3B2EqHWc

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring