Wesley van Doesburg valt op door Amsterdamse sound!


Keer terug naar Nieuws

Wesley van Doesburg werd door diverse collega’s in het vak geadviseerd om voor zijn nieuwe single contact op te nemen met RoodHitBlauw.

Wesley:

Ik ben Ronald van RoodHitBlauw al eens tegengekomen op de werkvloer, we spraken toen over de mogelijkheden en werkwijze van dit label. Na onlangs een afrondend gesprek te hebben gehad in Nijkerk ben ik er trots op deel uit te gaan maken van de RHB stal. Veel goede collega’s zijn me reeds voorgegaan en ik heb er alle vertrouwen in mijn carriere hier een boost te geven.

Ronald (RHB):

Ik kende Wesley al langer, we hadden in het verleden namelijk al eens een korte kennismaking. Toen hij mij onlangs zijn nieuwe single doorstuurde en liet horen (opgenomen bij Roy Otters) viel bij mij de Amsterdamse en gezellige sound direct op. Het is mooi om deze zanger en en zijn liedjes bij ons label onder te brengen. We gaan Wesley de komende tijd begeleiden en adviseren. De boekingen van Wesley van Doesburg lopen exclusief via de website van RoodHitBlauw.

Half september volgt meer nieuws over ‘Wesley van Doesburg” en zijn nieuwe single “Kom vier het leven”

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring