Wesley van Gorp is trots op team om zich heen !


Keer terug naar Nieuws


Al op 8-jarige leeftijd wist de in Den Bosch geboren Tilburger Wesley van Gorp wat hij wilde; zingen op elk feestje of partijtje bij vrienden en familie! Toen ook begon het dromen over een professionele zangcarrière. Na succesvolle deelnames aan talentenjachten verscheen 10 jaar geleden alweer zijn debuutsingle ‘Waarom’ op de bekende klanken van René Froger ’s liedje ‘Woman’. Na zijn vorig jaar uitgebrachte nummers ‘Ondanks Alles’ en ‘Alle Lessen’ vond Wesley mede op aandringen van zijn vrouw in Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties dé ideale partner om zijn carrière verder een boost te kunnen gaan geven.
De inmiddels 30-jarige Brabander is trots op het team om hem heen dat zich nu ten volle inzet voor hem. Deze geboren volkszanger, talentvol en zeer gedreven, iemand die uit het juiste hout gesneden is voor een geslaagde loopbaan als artiest, lanceert nu zijn gloednieuwe single ‘Laat ons proosten’. Met deze door Marco Meesters geschreven en Sonic Solutions geproduceerde radiovriendelijke track, zou Wesley wel eens een single in handen kunnen hebben waarmee hij volgers van het Nederlandstalige lied razendsnel aan zich gaat binden. ‘Laat ons proosten’ op… Wesley van Gorp!

Info & Boekingen: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/wesley-van-gorp/
Link naar Youtube: https://youtu.be/EvNGb7i4I3Y
Link naar Spotify: https://open.spotify.com/album/37z2tO8nu34hVqTQqe0Zyf?si=6-FmETU5Sta12Mz8q7xoUw
Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614999972
Itunes/Apple: https://itunes.apple.com/nl/album/laat-ons-proosten-single/1401347522
Link naar HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=2624460

Wesley van Gorp – Laat ons proosten…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘Laat ons Proosten’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring