Wesley van Gorp raakt! met lied: ‘Ik kan van jou geen tranen zien’ en zorgt voor emotionele taferelen.


Keer terug naar Nieuws

Waterige ogen staan centraal in de nieuwe single van Wesley van Gorp. Het is dan ook niet zo gek dat het nummer de titel ‘Ik kan van jou geen tranen zien’ meekreeg. De emotionele tekst is geschreven door Pascal de Vormer. De opnames vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal en platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw brengt de single uit.

De drijvende kracht achter Wesley is z’n vrouw Manuela. Zij nam via Facebook contact op met Pascal de Vormer en vroeg of hij in de nieuwe stijl van Wesley een lied wilde schrijven. Toevallig had Pascal  een passend nummer op de plank liggen waarvan hij dacht dat dit echt iets voor Wesley was. Hij sloeg daarmee de spijker op zijn kop. Ook voor de samenwerking met Rood-Hit-Blauw is Manuela verantwoordelijk. ‘Ronald is echt serieus met z’n werk bezig! Hij neemt rondom een nieuwe single regelmatig contact met me op, dat siert hem. Uit mijn naam kan ik zeggen dat ik Ronald voor de rest van m’n leven trouw blijf’, verklapt de uit Tilburg afkomstige Wesley die inmiddels al 15 jaar professioneel en serieus met z’n zangcarrière bezig is.

Normaliter wisselt Wesley regelmatig van opnamestudio, maar vanwege het goede gevoel dat hij overhield bij Sonic Solutions tijdens de opname van z’n vorige single ‘Laat ons proosten’ besloot hij van dat standpunt af te stappen. ‘Hier voel ik me thuis, ik hoef maar te kijken en ze weten waar ik het over heb, zonder één woord gezegd te hebben. De stijl waar ik al een paar jaar naar op zoek was werd daar uit de hoge hoed getoverd. Hier kan ik voorlopig mee vooruit’, onthult Wesley.

Tijdens de clipopname was clipregisseur Robert Vegt erg ontdaan. De uitgebeelde verhaallijn zorgde ervoor dat zelfs bij hem tranen te zien waren. De beelden zijn geschoten op diverse locaties waaronder bij Wesley’s schoonmoeder, in de gigantische tuin van een dakkapelspecialist en bij z’n hoofdsponsor ‘Café Taverne’ in Tilburg.

De CD single ‘Ik kan van jou geen tranen zien’ is vanaf 29 mei 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Wesley van Gorp ’Ik kan van jou geen tranen zien’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/wesley-van-gorp/

Youtube: https://youtu.be/0gEq5cEbBAw

Spotify: https://open.spotify.com/track/7wEK0uFQIn4j1TIuGwMo2U?si=9jZIK4xYQYq1GlbNkuToww

AppleMusic/ITunes:https://music.apple.com/nl/album/ik-kan-van-jou-geen-tranen-zien-single/1465607730

Deezer:https://www.deezer.com/album/98378082?utm_source=deezer&utm_content=album-98378082&utm_term=2599883562_1559117785&utm_medium=web

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113818130

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring