Wilfried Wildschwein strikt burgemeester van Haaksbergen voor rol in videoclip van ‘Schoenen in de hand’


Keer terug naar Nieuws

Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden wat Wilfried Wildschwein z’n vorige single ‘De Polonaise Trein’ uitbracht. Ondanks dat de feestplaat bij uitstek goed werd ontvangen kreeg de zanger uit Haaksbergen commentaar dat er te weinig tekst inzat. Dat kan in ieder geval over de opvolger ‘Schoenen in de hand’ niet gezegd worden. Volgens Wilfried zit er, uiteraard met een knipoog, een diepgaand goede verhaallijn in die hij samen met z’n vrouw heeft geschreven. De opnames vonden plaats bij Ekkelboom Music. In het verleden heeft hij vaker met producer Gert Ekkelboom gewerkt. Omdat de studio in zijn eigen woonplaats gelegen is kreeg Ekkelboom de opdracht om een nieuwe band te maken van deze oorspronkelijke Duitse plaat die bij Rood-Hit-Blauw verschijnt.

Wilfried kwam het nummer ‘Schuhe in der Hand’ van Biervampir tegen op Spotify toen hij bezig was om een playlist te maken met Après-ski liedjes. De melodielijn sprak hem aan, maar i.p.v. de discobeat wilde hij er toch een andere draai aangeven. Wat hem opviel was het lage aantal streams. Volgens Wilfried zou dat kunnen betekenen dat de single die in 2021 gelanceerd werd, nog niet doorgedrongen is bij het grote publiek.

Wilfried: ‘Het lied is heel aanstekelijk en blijft hangen. Het zou zo maar een potentiële hit met carnaval kunnen worden. Daarnaast verwacht ik op Tik Tok talloze grappige filmpjes waarin schoenen in de lucht gegooid worden. De videoclip is ook echt hilarisch. Omdat de burgemeester van Haaksbergen, Rob Welten, nogal gecharmeerd is van carnaval heb ik hem een bericht gestuurd met de vraag of hij een figurantenrol in de clip wilde vervullen waarin hij gekleed zou zijn in een mooi pak. Hij reageerde erg positief en is in het begin van de clip te bewonderen’.

De CD single ‘Schoenen in de hand’ is vanaf 21 december 2022 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door TCA zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Wilfried Wildschwein ‘Schoenen in de hand’….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/wilfriedwildschwein_schoenenindehand Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=TCesByAIfAI
Boekingen & Informatie: httpwww.roodhitblauw.nl/artiesten/wilfried-wildschwein/ Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl RTV Promotie: Score promotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring