Woonwagen Top 50 Deel 9 NU verkrijgbaar !!


Keer terug naar Nieuws

één goed advies; Zorg dat je deze bijna 3 uur durende Dubbel-Cd Woonwagenhits Top 50 deel 9 in je bezit krijgt !

Na de succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de Woonwagen Top 50 deel 9. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is, maken de Top 50 Woonwagenhits deel 9 tot een heerlijke Dubbel-CD. Onder andere Frans Bauer, Jannes, Henk Bernard, Henk Dissel, Grad Damen, Jaman, Rein Mercha, Willem Barth, John West, Wesly Bronkhorst, Frank & Jamy van Etten, Marianne Weber & John de Bever, en vele andere toppers schitteren op dit dubbelalbum dat vanaf 19 mei verkrijgbaar is en een must is voor de liefhebber van het Nederlandstalig lied!

Tracklist CD 1: 1.Huilen doe ik wel alleen-Jannes 2.Ga met me mee-John West 3.M’n beste maat-Django Wagner 4.Zeg heb jij iets tegen mij-Willem Barth 5.Iedereen wist ’t-Ferry de Lits 6.Adios tot ziens, de groeten-Colinda 7.Papa ik zie de tranen in je ogen-Jamy & Frank van Etten 8.Jij moet nu goed zo met me Doorgaan-Wesly Bronkhorst 9.Blijf toch bij mij-Joop Evers 10.Jij weet niets van houden van-Jan Spel 11.De liefde die lacht-Sieneke 12.Te Quiero-Patrick Dano 13.Denk wat je denken wil van mij-Rob Zorn 14.Want er is niemand zoals jij-HannesJR 15.Weet je wel waarom Mama-Henk Damen 16.Kies jij voor mij of hem-Ron de Ridder 17.De wereld wordt veel mooier als je lacht-DuoNL 18.Laten we een zijn-Frank Smeekens 19.De laatste keer-Franz Joostink 20.Ga niet weg van mij-Crist Coppens 21.Als je echt van iemand houdt-Rob van Daal 22.Je leven op straat-Dirk 23.Jouw ogen-Gio 24.Prachtige vrouw-Ben van Hoof 25.Jouw hart doet pijn-Hollandio’s

Tracklist CD 2: 1.Waarom-Frans Bauer 2.Een zigeuner die wil dansen-Henk Bernard 3.Bij mij-Henk Dissel 4.Maar t geeft niet-Jaman 5.Voor jou is mijn hart nu gesloten-Frank van Etten 6.M.n Engel-Jeffrey Heesen 7.Schaam je voor je tranen niet-Grad Damen 8.    Leef vandaag-Charelle 9.Gondola-John de Bever & Marianne Weber 10.Ik voel me zo gelukkig-Rein Mercha 11.Een leven zonder jou-William Burg 12.De nacht is mijn leven-Thom Craane 13.Ik voel me top-Tony van den Dungen 14.Liever vrij zijn-William Bonne 15.Als jij je geld kon verdienen met liegen-Romana 16.Twee lege handen-Dave Dekker 17.Zonder n cent ben je geboren-Roy Hoffman 18.Ik heb ’t geweten-Karin Welsing 19.Ik heb jouw tranen-Jan van Est 20.Als ik jou niet had gehad-Theo Mezz 21.Maar geef me nog een kans-Max Muiderman 22.Dans de Quickstep (Medley)-Marco de Hollander 23.Lange hete nacht-Jack van Raamsdonk 24.Vrouw van mijn leven-Ron van Hoof 25.Laten we proosten (Feestremix)-Rene Becker.

De CD is vanaf NU overal verkrijgbaar waaronder Media Markt, Bol.com, CD Hal Ruinen, Winkels & Benzinepompen of via de Webshop: www.discountmusic.nl

‘Woonwagen top 50’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring