WoonwagenHits Top 50 deel 13


Keer terug naar Nieuws

Bestel NU de WoonwagenHits Top 50 deel 13 voor € 9,95 excl. verzendkosten (€ 2,95) en ontvang de CD als 1e op de deurmat op 26 april 2019.

Mail naar info@roodhitblauw.nl uw Naam, Adres en Woonplaats en uw 06 telefoonnummer met het aantal cd’s dat u wilt bestellen. U ontvangt dan een betaalverzoek via de mail of WhatsApp.

Tracklist:

CD 1: 1.Laat vandaag de zon maar schijnen – Jannes 2.Schat van mij – Marianne Weber & John de Bever 3.Gisteren was ik nog jong – Gerrit Haverman 4.Mijn leven – Eef Kasteel 5.Wie gaat dat betalen(Radioversie) – Henk Dissel 6.Geluk zit vaak in hele kleine dingen – Leen Zijlmans 7.M’n allerliefste meisje – Stef Ekkel8.Ik heb in mijn dromen ‘n engel gezien 9.Als ik dan mijn ogen sluit – Joey Kramer 10.Ik blijf heir nog wel even – Wesley Klein 11.Mijn vriend – Luciano Vermeer 12.Ik vind het moeilijk – Willem Barth 13.Liever de liefste – Sven Versteeg 14.Doe ’t dan – Arjon Oostrom 15.Liefdesdans – Rinus Werrens 16.Ik kijk je aan – Guido van Zutphen 17.Kleine vogel – Nelis Leeman & Ferry de Lits 18.De allerleukste meid – Frank Smeekens 19.Vuur & Vlam – Lesley Rosbach 20.Bij het kampvuur – Dani Raben 21. Jij bent mijn leven – Jan van Est 22. Zelfs ik heb iets teveel gedronken – Rene Schuurmans 23. Mijn eigen weg – Lina 24.Jij bent mijn leven – Ramon Soer 25. Als je gaat – Ray Smith

CD 2: 1.Zuiver hart – Grad Damen 2.Het is weer weekend (Sinti uitvoering) – Django Wagner 3.Liefde is magie – Jeffrey Heesen 4.Mijn jongen – Sander Kwarten 5.Fluisterend door de wind – Aukje Fijn 6.De kleine prins – Joop Evers 7.Ik wil met je dansen – Gino Graus 8.Eenzaam en alleen – Robert Pater 9.Alleen maar dansen met jou – Roy Donders 10.Oh liefste – Franz Joostink 11.Ademloos door de nacht – Ferry de Lits 12. Hoog in de hemel – Chris Haverman 13.Waarom heb je nooit gezegd – Peter Beense 14.Een heel klein beetje dronken – Denny de Klerk 15.Jij & Ik – Theo Mezz 16.De sleutel van je hart – Rob Grijsbach 17.Bekijk het maar – Frank Verkooyen 18.Vuile huichelaar – Daisy Talens 19.Ik liet jou mijn liefde zien – Mike Versteeg 20.Als ik jou vergeef – Mike Daane 21.Ik ben niet lui, maar te snel moe – Nigel Fischer 22.Ik ben weer vrijgezel – Michael Duijts 23.Zoals je weet – Ben & Emmy 24.Al ben je voor een dubbeltje geboren – Jaman 25. Als je vrienden hebt – Albert & Margretha.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring