Zanger Boy Lever heeft nieuws en gooit het over een andere boeg!


Keer terug naar Nieuws

Veel artiesten gingen hem succesvol voor… Ook Boy Lever tekent op het platenlabel RoodHitBlauw.

Boy:
Ik was al enige tijd aan het rond kijken bij welk platenlabel ik mijn nieuwe plaat uit zou willen brengen. Daarbij hoorde ik al vaker van collega’s goede recensies over platenlabel RoodHitBlauw. Na een goede en leuke afspraak in Nijkerk heb ik hierin alle vertrouwen en is de keuze gemaakt! Ik gooi het over een andere boeg en ik ga een verbintenis aan met RoodHitBlauw!

Info:
De single presentatie m.m.v. diverse leuke artiesten is op 30 november a.s. in American Roadhouse te Zaltbommel. Kaarten zijn te koop a € 12,50  via 06 – 23990988 of facebook Boy Lever. Hierna zal de single landelijk uitgebracht en gepromoot worden via Rood-Hit-Blauw.

Binnenkort volgt meer nieuws over Boy en zijn nieuwe single!

Boy Lever

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring