Zanger Donny Joëll gaat nieuwe uitdaging aan!


Keer terug naar Nieuws

Veel artiesten gingen hem succesvol voor…en ook Donny Joëll tekent nu op het platenlabel Rood-Hit-Blauw.

Donny:

Ik ben al geruime tijd actief als zanger, en ik hoorde al vaker van diverse collega’s dat platenlabel Rood-Hit-Blauw mij kan helpen bij het zetten van de juiste stappen in de muziekbusiness, zo gezegd, zo gedaan…..Ik ga samen met Rood-Hit-Blauw de uitdaging aan! Als start maak ik de titel alvast bekend: “Jij bent alles” wordt de single die 25 Oktober op dit platenlabel verschijnt.              

Binnenkort volgt meer nieuws over Donny Joëll en zijn nieuwe single!

Boekingen & info Donny: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/donny-joell/

Donny Joëll …..Alweer een Rood-Hit-Blauw Artiest!

Boekingen Donny : https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/donny-joell/ 06 – 55164391

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring