Zanger Melvin Hoekstra wil Meer en Meer!


Keer terug naar Nieuws

 

Op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt binnenkort de leuke single van Melvin Hoekstra getiteld “”Ik wil meer en meer”

De uit Almelo afkomstige zanger heeft onlangs zijn opnames afgerond bij Anro Producties te Apeldoorn. Daarna toog hij naar Nijkerk om een deal te maken bij het platenlabel Rood-Hit-Blauw.

Melvin:

Ik ben erg tevreden met de gang van zaken rondom mij als zanger en mijn nieuwe aanstaande single. Roy heeft weer zijn uiterste best gedaan in de studio, mijn single is lekker uptempo geworden en uiteraard ontbreekt mijn favoriete instrument “de Accordeon” niet. Als kers op de taart ben ik vanaf nu verbonden aan het label Rood-Hit-Blauw, een betrouwbaar label dat hard aan de weg timmert en weet welke weg te bewandelen om mij en mijn single naar een hoger plan te tillen.

De single van Melvin zal op 14 April verschijnen onder dit label, en dan volgt er meer nieuws hieromtrent.

Overige informatie en boekingen:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/melvin-hoekstra/

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie:  Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring