Zangeres Daniëlle Wijkstra wil het allemaal!


Keer terug naar Nieuws

Rood-Hit-Blauw producties (Ronald):

Daniëlle Wijkstra is geboren in Groningen en woonachtig in het dorp Peize. Van jongs af aan staat het leven van Daniëlle al in het teken van muziek. Daniëlle is opgegroeid met Nederlandstalige muziek en haar droom was om op het podium te staan. Ze is een Zangeres die het maximale uit haar zangcarriere wil halen en uiteraard gaan wij haar daarbij ondersteunen.

Haar 4e single is toepasselijk getiteld “Ik wil het allemaal”

Daniëlle:

Ik ben erg blij om te kunnen vertellen dat ik de keuze heb gemaakt voor het platenlabel Rood-Hit-Blauw Producties, mijn volgense single is in aantocht op dit label. Op advies van mijn manager Hans Beumer zijn we een gesprek met Rood-Hit-Blauw aangegaan, dit gesprek en bijhorende uitleg gaf mij het gevoel van dit label onderdeel te worden.

Ik wil mijn zangcarriere in Nederland graag nog meer uitbreiden. Dit label heeft de contacten in de muziekwereld en is ook erg actief op de sociale media. Ik verwacht dat deze keuze mij verder gaat helpen.

De single van Daniëlle Wijkstra – Ik wil het allemaal zal op 24 Aug. verschijnen.

Boekingen & Informatie: www.roodhitblauw.nl/artiesten/danielle-wijkstra/

Daniëlle Wijkstra…….Een Rood-Hit-Blauw productie!

——————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

Studio: M-Works studio Enschede

RTV Promotie: Willem de Bie  ism. Rood-Hit-Blauw producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring