Zangeres Mandy vervolgt haar zangcarrière sterk met debuutsingle ‘Volle kracht vooruit’


Keer terug naar Nieuws

Voor Zangeres Mandy ziet haar muzikale toekomst dankzij de samenwerking die ze aanging met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties er weer rooskleurig uit. Na een tijdje uit de running te zijn geweest komt ze met overtuiging en vastberadenheid sterker dan ooit tevoren terug. Daarnaast heeft ze een duidelijk doel voor ogen, namelijk doen waar je gelukkig van wordt. De uit het Twentse kerkdorpje Lattrop afkomstige zangeres geniet van haar optredens en probeert haar publiek de tijd van hun leven te bezorgen. Mandy heeft naast haar zangkwaliteit ook de goede looks om succesvol te zijn. Met haar levensmotto “Doe het nu, het leven wacht niet”, geeft ze aan dat ze nu leeft en alles eruit wil halen wat erin zit. De titel van haar nieuwe (autobiografische) single ‘Volle kracht vooruit’ zegt genoeg. De melodielijn is gebaseerd op het nummer ‘1000 Träume Weit’ van Anna-Maria Zimmermann. Voor de tekst en het arrangement is producer Gert Ekkelboom van Ekkelboom Music uit Haaksbergen verantwoordelijk.

Mandy: ‘Omdat ik goede berichten had gehoord over Gert Ekkelboom nam ik contact met hem op om over mijn debuutsingle te praten. Tijdens het kennismakingsgesprek gaf ik aan dat ik graag een liedje wilde hebben dat mensen motiveert om uit een donkere periode te kruipen om het licht aan het einde van de tunnel te kunnen blijven zien. Met andere woorden, niet bij de pakken neer gaan zitten en er vol gas tegenaan gaan. Ik heb zelf een moeilijke tijd achter de rug en wilde eigenlijk al veel eerder een zangcarrière starten. Dat is er daardoor nooit van gekomen. Inmiddels ziet het er allemaal veel beter uit en hoop dat ik zoveel optredens mag krijgen dat ik ervan kan leven. Zoiets is natuurlijk niet van de éne op de andere dag te realiseren. Daarvoor ben ik gaan samenwerken met Ronald Visch en Feestganger Linders uit Oldenzaal. Hij organiseert regelmatig Nederlandstalige evenementen waarbij ik ook deel uitmaak van de line-up. Naast Nederlandstalige (volks) muziek zing ik ook graag county-liedjes, nummers van Tina Turner én van The Pointer Sisters. Mijn doel is om twee keer per jaar een single uit te brengen. Ik ben ook zeer benieuwd naar de reacties die ‘Volle kracht vooruit’ zal opleveren.

De CD-single ‘Volle kracht vooruit’ is vanaf 1 november 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Gerrit Driessen, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Zangeres Mandy…’Volle kracht vooruit’ …..Een Rood-Hit-Blauw productie!

Link naar muziekportals: https://lnk.fuga.com/zangeresmandy_vollekrachtvooruit

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=6Cr12W2lZ4Y

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/zangeres-mandy/

————————

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl
Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring