Zangeres Marcella Tornabene kiest platenlabel Rood-Hit-Blauw als muziekpartner!


Keer terug naar Nieuws

De half Italiaanse zangeres Marcella Tornabene heeft het zingen al van jongs af aan meegekregen. Het kan dus zo maar kloppen als haar Italiaanse vader haar het temparament en haar Nederlandse moeder de liefde voor het zingen heeft doorgegeven.

Ronald RHB:

Na wat speurwerk kwam ik Marcella Tornabene tegen, uiteraard een mooie opvallende naam voor een zangeres. Haar nieuwe single was onlangs opgenomen in de studio van Anro Produkties (Roy Otters)

Na het beluisteren van deze bekende coverhit met een Nederlandse tekst was ik gelijk om. Mooi om nu te mogen melden dat Marcella en

Rood-Hit-Blauw vanaf heden als muziekpartners verbonden zijn.

Marcella:

Donderdag 25 Febr. werd ik aangenaam verrast door een berichtje en uitnodiging van Platenlabel Rood-Hit-Blauw om in Nijkerk eens te praten over mijn zangcarriere. Dit gesprek heeft inmiddels plaatsgevonden en ik ben daar veel te weten gekomen. Ronald vertelde mij over de lange historie van het bedrijf en gaf direct diverse tips en zaken waar je als artiest rekening mee moet houden. Dit label heeft al veel bekende Hollandse artiesten opgeleid en het voelt dus heel goed mij hierbij aan te sluiten.

Op 17 Maart zal de nieuwe single van Marcella uitkomen en volgt meer nieuws.

Linkje(s) naar Boekingen & Info:

Facebook Marcella: https://www.facebook.com/marsjemarsjemarsje

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: Rood-Hit-Blauw Produkties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring