Zangpiet Pedro viert 10 jarig jubileum met speciaal album


Keer terug naar Nieuws

Vanwege het 10 jarig jubileum van Zangpiet Pedro verschijnt op het Rood-Hit-Blauw het 8 tracks tellende album ‘Liedjes van Pedro”. Achter Zangpiet Pedro schuilt de naam Raymon de Ronde die ondertussen al een groot aantal succesvolle Sinterklaasliedjes heeft bedacht en laten uitwerken door Harold Verwoert die bekendheid heeft verworven als alter-ego Coole Piet Diego.

De sound die Zangpiet Pedro gebruikt is vrolijk en geeft altijd garantie op succes. ‘Kinderen houden van vrolijke klanken waar ze lekker op kunnen zingen, dansen en springen Vorig jaar bedachten we de titelsong van de bioscoopfilm “Sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter”. Momenteel werk ik samen met een aantal gemotiveerde mensen aan de nieuwe film “Sinterklaas en het Gouden Kompas”. Ik heb het script geschreven en de verhaallijn bedacht. Ook de titelsong “Het Gouden Kompas’ staat op het album. We zijn nog druk bezig met de opnames van de film die op DVD zal worden uitgebracht’, verklapt Zangpiet Pedro.

Naast bovenstaande liedjes staan ook “Zie de maan schijnt door de bomen”, “Pietenmagie”, Hey Piet Pedro”, “Oh kom maar eens kijken”, “Zachtjes gaan de paardenvoetjes” en het duet “De Cadeautjes fabriek”, welke hij samen opnam met Banketpiet, op het zilveren schijfje.

Zangpiet Pedro volgt natuurlijk ook de Zwarte Pieten discussie. Hij geeft aan het liefst gewoon traditioneel zwart te blijven. ‘Ik moet er niet aan denken om roetpiet te worden. De discussie zal wel blijven maar ik vind dat de kinderen zelf moeten kiezen welke Piet ze willen’, aldus Zangpiet Pedro.

De CD “Sinterklaasliedjes van Zangpiet Pedro” ligt vanaf 30 september in de winkel en is te verkrijgbaar op de bekende platforms.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/zangpiet-pedro/

Spotify: https://open.spotify.com/album/173ljfocTi9CVZOKGbieJl?si=6rt9j5ZEQQOqMSC618-LYw

Youtube clip: https://www.youtube.com/watch?v=A7jU9tp_eLg

Apple Music./ITunes: volgt nog

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/112567642

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=3271353

Zangpiet Pedro…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring