Zangtalent Lana Meertens (12) uit Barneveld verovert harten met haar stem en nieuwe single “Engeltje”!


Keer terug naar Nieuws

Barneveld heeft een nieuwe ster in wording met de opkomst van de jonge zangeres Lana Meertens, slechts 12 jaar oud. Lana’s buitengewone vocale talent en charismatische podiumaanwezigheid hebben haar snel doen opvallen in de muziekwereld.

Ondanks haar jeugdige leeftijd, heeft Lana Meertens al indrukwekkende prestaties neergezet op lokale podia en talentenjachten. Haar krachtige stem en emotionele vertolkingen raken niet alleen het publiek, maar hebben ook de aandacht getrokken van professionals in de muziekindustrie. De toekomst lijkt rooskleurig voor deze opmerkelijke jonge zangeres, haar nieuwe single is een passende track en zal veel mensen helpen bij het verwerken van verdriet en/of ter steun zijn.

Haar nieuwe single “Engeltje” geschreven door Jo Smeets is opgenomen bij Studio Sonic Solutions en wordt nu landelijk gelanceerd. Lana blijft werken aan haar droom om een gevestigde naam te worden in de muziekwereld.

De CD-single ‘Engeltje’ is vanaf 5 November 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Jaap van Didden, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en YouTube te zien zijn.

Lana Meertens’ ….Een TalentedKids productie

Link naar muziekportals: https://lnk.fuga.com/lanameertens_engeltje

Link naar videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=OFtvXTP81r8

Boekingen & Informatie: www.talentedkids.eu/lana/

———————–

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie: MPromotions i.s.m. Rood-Hit-Blauw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring