Zomersingle René Becker “Voel!” bevat 2 versies.


Keer terug naar Nieuws

Zodra de lentekriebels zich aandienen gaan artiesten vaak nadenken over hun zomersingle waarvan ze hopen dat het dé Zomerhit van het jaar gaat worden. Dit geldt nu ook voor de sympathieke Groningse zanger René Becker. Het enthousiasme over ‘Voel!’, zijn allernieuwste single, is zo groot dat zowel de zanger zelf, zijn platenlabel Rood-Hit-Blauw, als Feest DJ Maarten de uitdaging wel durven aan te gaan. “Voel!’ wordt dé zomerhit van 2018”! Een kleine 20 singles heeft René op zijn naam gezet de afgelopen 10 jaar waarvan een flink aantal uitgroeiden tot landelijke successen.

“Je krijgt wat je geeft”, is één van de kreten die horen bij de zanger. En nu geeft hij zijn publiek liefst 2 versies van zijn nieuwste track: ‘Voel’! Samen met Niels Lingbeek werkte René aan deze vette Master Sound-productie! Ze is blond, heeft prachtige blauwe ogen en loopt verleidelijk over het strand. De liefde hangt in de lucht, je voelt het! ‘Voel!’ bezit een trendy en dansbare sound en gaat over de ontstane euforie voor die ene dame! En pak je de versie met Feest DJ Maarten erbij, dan krijg je nóg meer beat en pakkende kreten, en heb je een echte uit-je-dak plaat! René Becker slaat deze zomer keihard terug met…. ‘Voel’!

De CD single ‘Voel!’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single wordt aan gewerkt en zal binnenkort te zien zijn.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/rene-becker/

Link naar Spotify: https://open.spotify.com/album/33N4UPWXJgHbszvMbv4NBL?si=SXMzN-M9QZyuGDpv0fyU8Q

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/614773369

Link naar HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113488107

Link naar feestversie op youtube: https://youtu.be/hV5VRWtr1Ig

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via:www.roodhitblauw.nl / of youtubekanaal roodhitblauw

Rene Becker – ‘Voel!…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring