Artiest banner

Mike Davids


Biografie/Nieuws

Mike Davids slaat nieuwe weg in en maakt twee belangrijke keuzes, waarmee zijn droom uitkomt!

Mike Davids:

Ik heb leuk nieuws! Iedereen kent mij voornamelijk van mijn Engelse liedjes en mijn optredens. Maar uiteindelijk moet je altijd naar je fans luisteren. Veel van deze fans vroegen me al langere tijd om naast de Engelse- ook Nederlandstalige liedjes te zingen en uit te brengen. Op aanraden van mensen die me dichtbij staan heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gebeld met Ronald Visch. Na een goed gesprek heb ik nu een mooie deal met RoodHitBlauw.

Ronald Visch RoodHitBlauw:

Mike Davids is een zanger met een heel groot stembereik! Mooi om te vernemen dat hij naast zijn Engelse repertoire nu ook een Nederlands

liedje heeft opgenomen bij Manfred Jongenelis. Als er een track uit een kwaliteitsstudio komt word ik op voorhand al blij. Manfred is een gedreven en supermuzikant en maakt volgens mij met een theelepeltje nog muziek!

Al met al mooi om de mooie nieuwe track van Mike Davids met dit team zo goed mogelijk onder de aandacht te gaan brengen.

Op 27 April 2022 zal de single “Is dit een droom” uitkomen en geplugd worden door Score Promotions!

 

Linkje(s) naar Boekingen & Info:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/mike-davids/

Facebook:

https://www.facebook.com/mike.davids.543

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? www.roodhitblauw.nl

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw  info@roodhitblauw.nl

RTV-Promotie: Score Promotions info@scorepromotions.nl

Laatste Nieuws

Mike Davids gooit het roer om en brengt Nederlandstalige single ‘Is dit een droom’ uit

Mike Davids trok onlangs z’n stoute schoenen aan en ging op advies van Manfred Jongenelis in gesprek met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties om te babbelen over een eventuele samenwerking vanwege het uitbrengen van z’n allereerste Nederlandstalige single ‘Is dit een droom’. De
entertainer die al al ruim 30 jaar actief in de artiestenbranche heeft in het verleden altijd klaargestaan voor anderen en schonk eigenlijk te weinig tijd aan zichzelf. Daar komt nu verandering in. Tijdens z’n optredens zong hij voornamelijk Engelse liedjes en af en toe een keer Nederlandstalig. Veel van
z’n fans vroegen al langere tijd om een Nederlandstalige single
uit te brengen. Op aanraden van mensen die dicht bij hem staan dook hij z’n eigen studio in om het nummer ‘I must be dreaming’ van Willy de Ville een nieuwe look te geven.

‘Voor al mijn producties die ik de afgelopen 30 jaar heb uitgebracht is Manfred Jongenelis verantwoordelijk. Met deze demo op zak ben ik ook naar hem toegegaan en hebben we samen het nummer uitgewerkt. Ik weet dat ik niet de eerste artiest ben die deze klassieker nieuw leven inblaast, maar het arrangement van mijn versie is erg verrassend. Manfred vroeg zich werkelijk af waarom ik nu pas deze stap heb gezet. Hij is van mening dat, als ik eerder de Nederlandstalige kant had gekozen, mijn naamsbekendheid als zanger een stuk groter was geweest. Mijn naam wordt vaak gekoppeld aan het evenementen- en artiestenbureau dat ik run. Daar komt met ingang van heden verandering in. Muziek is mijn passie en zie het als een uitlaatklep.Overigens zal het niet bij deze éne Nederlandstalige single blijven. Sterker nog….Er liggen al een paar opvolgers klaar’, aldus Mike Davids.

De uit St. Willebrord afkomstige zanger is erg blij met het plaatselijke autobedrijf Sweet Caroline Cars. Dankzij hun sponsoring kon Mike Davids een clip laten produceren. Naast beelden die zijn geschoten bij Manfred Recordings in Etten-Leur is gefilmd op de Rucphense Heide en bij autobedrijf Sweet Caroline Cars.

De CD single ‘Is dit een droom’ is vanaf 27 april 2022 verkrijgbaar.

De videoclip, opgenomen door T.C.A., zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Mike Davids….’Is dit een droom’’ …..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/mike-davids/

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl
Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring