BenooZ brengt verrassende track uit met titel: Romeo!


Keer terug naar Nieuws

‘Prachtige vrouw’  en ‘Schoonheid zit van binnen’ gingen vooraf aan ‘Romeo’, de nieuwe single van BenooZ, alias Ben van Hoof. Wederom koos BenooZ muzikaal gezien voor net wat andere modulaties en akkoordenschema’s voor zijn nieuwe single ‘Romeo’ waarvoor uitspraken van Henny Vrienten onbedoeld hebben geleid tot de strekking van het verhaal achter deze plaat.

De voormalige bassist en leadzanger van het destijds  immens populaire Doe Maar, liet in een interview namelijk weten dat hij nimmer “Ik hou van jou” verwerkte in zijn liedjes. Koren op de molen van BenooZ die liefst ook een andere en eigen draai wil geven aan liedjes over de liefde. Wisselende tempo’s en diverse muzikale invloeden zijn terug te horen op de nieuwe door Rood-Hit-Blauw Produkties afgeleverde single: ‘Romeo’. Zangopname en koorwerk verzorgd in de studio-69 van Laurens van Wessel, verder opgenomen, uitgewerkt, bewerkt en gemixt in zijn eigen Muziekstudio Nose waar Ben zelf ook alle gitaar en keyboardpartijen in speelde. “Ik vind je kei lief”, aldus BenooZ in deze verrassende song welke begeleid wordt door een leuke en eveneens aparte animatieclip. Kei leuk ook! Romeo

BenooZ – Romeo…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Linkjes:

Boekingen en info:  https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/ben-van-hoof/   T: 0164-602939

Spotify: https://open.spotify.com/track/1R64UkMpCYpDUpj7s0JEaB?si=r16DD1DjSQGSdzk65iDMRA

Downloads: http://www.downloadmusic.nl/singles/614606178

Youtube: https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=6kvbBZ8cbsk

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113452651

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via: www.roodhitblauw.nl / of youtubekanaal roodhitblauw

De CD single ‘Romeo’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring