De Taverneboys brengen met ‘Ons vrouw die heeft een gat in d’r hand’ ludiek carnavalslied uit.


Keer terug naar Nieuws

Totaal ongepland nam Wesley van Gorp samen met Jurgen Schlangen een carnavalssingle op. Jurgen is eigenaar van Café Taverne uit Tilburg. Hij kwam vier weken geleden met het de vraag of Wesley zin had om met hem een carnavalssingle op te nemen. Wesley moest wel even wennen aan het idee omdat hij normaliter liedjes in een ander genre opneemt. Hij nam contact op met Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw of het niet te laat was om alles in gang te zetten.

‘Ronald gaf aan dat het 2 voor 12 was. We waren dus net op tijd om alles in gang te zetten. Het idee lag op tafel, maar we hadden verder nog niets. Op een gegeven moment dacht ik aan het gesprek dat ik had met Pieter van Velzen. Hij is eigenaar van een autobedrijf uit Best. Hij gaf aan dat hij ook liedjes schreef en hij graag voor mij iets wilde betekenen. Ik nam contact met hem op en wat bleek….hij had toevallig net een liedje geschreven. Precies in de stijl die voor ogen hadden. Daarmee zijn we naar Sonic Solutions gegaan die met spoed een melodielijn bedacht. Vorige week kregen we de demo binnen en konden we beginnen met repeteren. Het resultaat mag er best zijn. Een heerlijk ouderwest carnavalslied met een trompetje erin’, glundert Wesley.

Over de naam van het duo waren de mannen het snel met elkaar eens. Omdat het idee is ontstaan bij Café Taverne was het logisch om te kiezen voor De Taverneboys. De clip is op maandag 3 februari opgenomen door Robert Vegt van RTV Mediaproducties in het café van Jurgen. ‘Een dag later was de clip al gemonteerd. Al met al hebben we de deadline op het nippertje gehaald’, aldus Wesley.

De CD single ‘Ons vrouw die heeft een gat in d’r hand’  is vanaf 5 februari verkrijgbaar op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/taverneboys/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=JjERCFfFQ2I

Spotify: https://open.spotify.com/track/1nnNV9p5XkVLotK3SnnsDv?si=D4T42uanRtiPTjgE43yPvQ

Apple Music./ITunes: volgt

Deezer: https://www.deezer.com/nl/artist/84946522

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113938884

 

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring