Denny de Klerk laat met ‘Een heel klein beetje dronken’ zien waar hij voor staat


Keer terug naar Nieuws

Nadat Denny de Klerk afgelopen januari een overeenkomst tekende met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw verschijnt nu z’n allereerste single ‘Een heel klein beetje dronken’ op dit gerenommeerde platenlabel  dat  gespecialiseerd is in voornamelijk Nederlandstalige muziekproducties. ‘Ronald heeft een goed luisterend oor en weet van de hoed en de rand. Hij heeft mij veel dingetjes uitgelegd hoe het allemaal werkt in de muziekbranche. Daar ben ik heel erg blij mee’, vertelt de 23-jarige zanger uit Amsterdam.

Nadat Denny de oorspronkelijke versie van ‘Een heel klein beetje dronken’ van Ramon Beense hoorde, kreeg hij het “dit ben ik” gevoel. ‘Ik sta regelmatig in kroegen op te treden. Feestnummers brengen is het liefste wat ik doe. Ik heb Ramon gebeld met de vraag of hij er moeite mee had als ik het lied een nieuw leven in zou blazen. Dat had hij totaal niet. Sterker nog…hij vond het een hele eer! De tekst is op een paar puntjes aangepast en de mannen van Sonic Solutions uit Roosendaal hebben het geheel een beetje opgepimpt. Ik ben overigens ontzettend blij dat ik gekozen heb voor deze opnamestudio. Ze nemen alle tijd voor je en geven feedback. Dat schept een goede band en vertrouwen’, aldus Denny.

Omdat het een echt kroegenlied is vormt het uitgaansleven van Amsterdam een belangrijk rol in de clip die door Wescur is opgenomen. Er zijn beelden geschoten bij Rivièra aan de Rijnstraat, op het Rembrandtsplein bij de beelden en in de Reguliers Breestraat in de buurt van Tuschinski.

De CD single ‘Een heel klein beetje dronken’  is vanaf 13 februari 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/denny-de-klerk/

Youtube: https://youtu.be/0LfxVcmoQoA

Spotify: https://open.spotify.com/album/1n4CklC7W7t2vmn9wghaGR?si=UwDweGNkSFapPtgtobKkSA

AppleMusic./ITunes:https://itunes.apple.com/nl/album/een-heel-klein-beetje-dronken-single/1452214197

Downloads: http://www.downloadmusic.nl/singles/616146766

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113757710&track=616146766#40JYTURLd8tPwWPp.97

 

Denny de Klerk ‘Een heel klein beetje dronken’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring