Dj’s X-Ray & van Hees en RoodHitBlauw Artiesten in combinatie te boeken!


Keer terug naar Nieuws

Omdat er regelmatig naar gevraagd werd en om aan de huidige wensen te voldoen zijn er afspraken gemaakt tussen X-Ray & van Hees en RoodHitBlauw Produkties om een gezamenlijk avondvullend programma aan te kunnen bieden.

X-Ray & van Hees: ‘Steeds vaker vragen cliënten om afwisseling tijdens hun feest, verjaardag, bruiloft of evenement in de vorm van een DJ in combinatie met een zanger en/of zangeres. Om aan deze wens te voldoen hebben wij contact gezocht met het platenlabel RoodHitBlauw van Ronald Visch’.

Ronald Visch: ‘De vraag van X-Ray & van Hees kwam niet geheel onverwacht en het idee zat al langer in de pijplijn. Nu de vraag steeds vaker naar voren komt om aanvullend aan elkaar een DJ met als afwisseling een Nederlandse artiest te plaatsen, is er een afspraak gemaakt en zijn er plannen uitgezet’.

De veelzijdigheid en jarenlange ervaring van beide organisaties maakt dat er van elk Feest, Verjaardag, Bruiloft of Evenement een succes gemaakt wordt.

Voor Boekingen & Meer info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/x-ray-en-van-hees/

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring