Goossen maakt zijn debuut op Rood-Hit-Blauw label!


Keer terug naar Nieuws

Goossen Luytjes voor velen een bekend gezicht op de Nederlandse vastgoedmarkt. In de vrije tijd die hij heeft is hij teammanager van VVOG 1 Een leven zonder voetbal is voor Goossen niet denkbaar. Op dit moment timmert hij hard aan de weg met zijn ‘uit de hand gelopen’ hobby het zingen van het Nederlandse repertoire.

Onlangs kwam Goossen per toeval in contact met Rood-Hit-Blauw. Dit onder Nederlandstalige artiesten bekende platenlabel was op zoek naar een nieuwe locatie die nog meer aansloot bij haar wensen.

Harderwijker Goossen Luytjes:

Het toeval kan soms leuke dingen op je pad brengen. Ik had al langer de wens een liedje op te nemen in de studio. Nadat ik Ronald sprak over een nieuw kantoor en zijn werkzaamheden vernam ik dat Rood-Hit-Blauw ook veel Nederlandse artiesten onder zijn hoede heeft.

We zijn terecht gekomen in de studio van Anro Produkties (Roy Otters) en daar is een lang gekoesterde wens mbt een bepaald lied in vervulling gegaan. Ik kan al wel vertellen dat iedereen dit lied kent en hopelijk ook mee gaat zingen.

De single van Goossen zal op 28 April verschijnen en dan volgt meer nieuws hieromtrent.

Informatie en Boekingen:

https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/goossen/

—————————————————————————————-

Rechtstreeks een RHB artiest boeken? 06 – 83105137

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl

RTV Promotie:  Rood-Hit-Blauw Producties

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring