Lenco Rinus Wesselink feliciteert Justen de Wildt met zijn cover op hun hit uit 1980.


Keer terug naar Nieuws

Justen was aangenaam verrast toen hij via facebook een bericht ontving van voormalig bandlid van de Lenco’s te weten Rinus Wesselink

Rinus Wesselink:
Ons lied “Esmeralda” stond in 1980 op plek 16 in de Top 40 en  heeft 6 weken in deze toonagevende lijst gestaan. Wij hebben er veel succes en plezier mee gehad,
Wat mooi om te zien dat een goede jonge zanger (Justen de Wildt)  onze oude hit uit 1980 opnieuw heeft opgenomen in de studio! Hij heeft er werkelijk een pareltje van gemaakt. Ik wens Justen alle goeds toe, en ik hoop dat zijn uitvoering ons succes zal overstijgen.

Laatste nieuws:
RoodHitBlauw Producties is verheugd dat o.a. RadioNL heeft laten weten het lied vanaf maandag 10 Januari a.s. in hun playlist op te nemen en de nodige airplay te gaan geven. Ook vele andere lokale en regionale stations hebben aangegeven dit lied op te pakken. Uiteraard willen Justen en RHB hiervoor hun dank kenbaar maken, zonder airplay geen hit!

Justen de Wildt met ‘Esmeralda’….
Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

 Link naar muziekportals: https://lnk.fu.ga/justendewildt_esmeralda
Link naar Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=yn0TEtP8J84
Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/justen-de-wildt/

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring