Margretha released nieuwe single en staat op de vakantiebeurs!


Keer terug naar Nieuws

Zangeres en Presentatrice Margretha zal na het grote succes van vorig jaar ook in 2019 weer aanwezig zijn op deze mooie beurs om een aantal liedjes ten gehore te brengen waaronder “Thuis in Brabant” en ook zal haar nieuwe single “Het feestje van het jaar” uiteraard te horen zijn.

Margretha van de Laar is ooit gestart als latin choreograaf en heeft hiermee een aantal grote successen behaald. Naarmate de jaren vorderden kreeg Margretha steeds meer plezier in het voor de camera staan en heeft ze zich dan ook gestort op een muzikale carriere als zangeres en als presentatrice. Dit bleef niet zonder succes, haar eerste single “Het kleine geluk” bleek een hitje en stond lange tijd in de Nederlandse top 100. Na haar 2de single besloot Margretha een andere richting te kiezen en werkt ze samen met top producer, tekstschrijver en componist Jeroen Englebert, samen hebben zij inmiddels een aantal mooie singles gemaakt.

Afgelopen jaar heeft Margretha niet stil gezeten en heeft een aantal nieuwe singles opgenomen en uitgebracht, ook werkt ze hard aan haar eerste album wat in 2019 uit zal gaan komen. Sinds kort is Margretha de samenwerking aan gegaan met Rood-Hit-Blauw Produkties en samen met dit creatieve platenlabel zal ze zeker een aantal mooie dingen gaan doen de komende tijd.

Op de vakantie beurs zal Margretha de mensen vermaken met een aantal eigen nummers en zal ze natuurlijk ook met de bezoekers in gesprek gaan om eens te horen welke bestemming ze gekozen hebben en waarom.De Vakantiebeurs vindt plaats van woensdag 9 t/m zondag 13 januari 2019 in de Jaarbeurs te Utrecht en Margretha zal dagelijks te zien zijn. Kortom wordt het zeker heel gezellig en zoals Margretha zou zeggen een “Mooi feestje”. Namens Margretha kunnen wij zeggen: ‘Tot ziens en ik heb er ontzettend veel zin in!’

Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/margretha-van-de-laar/

Spotify: https://open.spotify.com/album/5GMVZu8PzTxFUjVJSo8zDi?si=86QGTEW2TXCB1anNHUnJVw

Youtube: Volgt nog

Itunes/Apple:https://itunes.apple.com/nl/album/feestje-van-het-jaar-single/1442807358

Downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/615773408

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/artiest?artist=1417956

Margretha – Feestje van het Jaar…..Alweer een Rood-Hit-Blauw Produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring