Margretha vraagt met solo single ‘Het leven dat je leidt’ aandacht voor Ride for the roses


Keer terug naar Nieuws

Margetha vraagt met de lancering van haar nieuwe solo single ‘Het leven dat je leidt’ aandacht voor de Stichting Ride for the Roses. Deze stichting organiseert al vele jaren een fietsevenement voor jong en oud met één gemeenschappelijk doel: een versnelling in kankeronderzoek teweegbrengen. Op zondag 15 september 2019 vindt de eerstvolgende toer plaats. Margretha heeft aangegeven dat ze die dag ook (met haar team) zal meefietsen. Meer info hierover is te vinden op: www.ridefortheroses.nl

De tekst van ‘Het leven dat je leidt’ heeft Margretha zelf geschreven. Een goede vriendin van haar die het leven onder controle had vertelde begin dit jaar dat ze kanker had. 12 jaar geleden overkwam mij hetzelfde. De wereld slaat dan onder je voeten vandaan. Gelukkig heb ik het overwonnen. De vooruitzichten voor mijn vriendin zien er gelukkig goed uit. Dit verhaal vertelde ik onlangs aan Carla Schot. Zij heeft 10 jaar geleden haar zoon verloren aan de gevolgen van kanker. Sindsdien zetten Carla en haar man Dirk zich voor de volle 100% in voor de Stichting ‘Ride for te Roses’.  Dat vond ik zo’n leuke inzamelingsactie dat ik besloot de opbrengst van de single te doneren aan deze stichting’, aldus Margretha.

 

Volgens Margretha dwingt het nummer je tot het luisteren naar de tekst. ‘Over het afnemen van de levenskwaliteit wilde ik iets schrijven. Het is een klein arrangement geworden met piano en zang. Ik wilde het simpel houden en hoop dat ik de mensen hiermee motiveer om een steentje bij te dragen. Producer Jeroen Englebert is verantwoordelijk voor de piano partij en de opnames. De single bevat een QR code die men kan scannen zodat men gelijk een donatie kan doen’, onthult Margretha.

Afgelopen zondag presenteerde Margretha het lied tijdens de eerste editie van het Vriendenfeest in Nijkerk. De organisatie van deze pilot lag in handen van Albert van Benthem, Margretha Van de Laar, Francoise Timan-Verbeek, Esmee Tuin, Marja Willems en Rood-Hit-Blauwplatenbaas Ronald Visch. De singles zijn gratis uitgedeeld aan de aanwezigen op het Vriendenfeest en er is een inzameling gedaan, door meerdere initiatieven te ontplooien deze dag, voor dit goede doel. Over de opbrengst is de organisatie heel erg tevreden, en deze zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Tijdens het Vriendenfeest waren Brandon en Tijl van Liberate96 aanwezig om een compilatie van dit evenement in beeld te brengen. Van deze bewegende beelden wordt tevens een clip geproduceerd.

De CD single ‘Het leven dat je leidt’ is vanaf 19 juni 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms.

Margretha; ‘Het leven dat je leidt’……….
Alweer een Rood-Hit-Blauwproduktie!

 

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/margretha-van-de-laar/

Spotify:

https://open.spotify.com/track/0Rr14GuL4BxIGnb9Hf8cUO?si=M7ug7eMUQ5WsM-406_INFw

Apple Music./ITunes:

https://music.apple.com/nl/album/het-leven-dat-je-leidt/1468299381?i=1468299382

Deezer:https://www.deezer.com/us/album/100301412

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113824775

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring