Mike Daane komt z’n belofte na!


Keer terug naar Nieuws

 Mike Daane brengt een jaar nadat hij de kroegenversie lanceerde van ‘Als ik jou vergeef’ wederom een cover uit van wijlen ‘André Hazes’. Daarmee komt hij z’n belofte na. De zanger die tegenwoordig opnieuw in Haarlem woont had vanaf het begin van z’n zangcarrière de wens om 2 liedjes van deze volkszanger in een nieuw jasje uit te brengen. Samen met Mario Veltman is besloten om  ‘Diep in mijn hart’ onder handen te nemen.

Veel liedjes van André Hazes zijn door de jaren heen al opnieuw uitgebracht. Mike heeft op internet gezocht naar Hazes klassiekers die nog niet gecoverd waren. Hij kwam uit bij ‘Diep in mijn hart’. Het leek hem een uitdaging om er een reggeaversie van te laten maken. Omdat de afstand tussen Mario Veltman (Tilburg)  en Haarlem meer dan 100 kilometer bedraagt communiceren de mannen meestal via whats-app. Volgens Mike is dat is een perfecte manier om het voortraject te ‘bespreken’.

‘Nadat ik de eerste demo ontving, kreeg ik al kippenvel. Ik was gelijk enthousiast en stuurde de demo door naar Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw. Omdat ik vind dat hij altijd een eerlijke mening geeft, betrek ik hem er vanaf het begin al bij. Hij vond het een opvallende productie die hij graag op zijn label wilde uitbrengen. Ik ben van mening dat de samenwerking met Mario en Ronald tot succes leidt. Daarnaast betekent de betrokkenheid van m’n fans ook erg veel. Alleen red je het in de muziekwereld niet’, meent Mike.

De single releaseparty onder de naam Haarlem in Rosso vondt plaats op 7 december 2019 in het pannekoekenparadijs te Haarlem. D

De CD ‘Diep in mijn hart’  is vanaf’4 december 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De bijbehorende clip is opgenomen door Karl Kaspers (Kaska Producties)

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/mike-daane/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=VEyoA6k3BjM

Spotify: https://open.spotify.com/track/5SyBf7vJKgOMGsoHuWNG38?si=v1sBlK6WSWiirqVslLsuuw

Apple Music./ITunes:

https://music.apple.com/nl/album/diep-in-mijn-hart-single/1489709420

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/120896752

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113896605

 

Mike Daane…alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring