Nieuwe single Theo Mezz ‘Alsof ik gek ben’ een hele bijzondere!


Keer terug naar Nieuws

Het zou zo maar kunnen dat Theo Mezz met z’n nieuwe single ‘Alsof ik gek ben’ een plekje verovert in de landelijke hitlijsten. Net zoals al z’n vorige producties verschijnt ook deze single op het Rood-Hit-Blauw label. De zakelijke relatie die Theo heeft met platenbaas Ronald Visch duurt ondertussen al meer dan 15 jaar. Het sterkste punt van Ronald is volgens Theo het nakomen van beloftes. Het tegonovergestelde is nu het onderwerp van ‘Alsof ik gek ben’.

Theo kreeg de tekst aangeboden door Jeff Weber en gaat over de problemen die dagelijks de revue passeren. Omdat Theo de laatste maanden best wat dingen privé heeft meegegemaakt die in de tekst worden benoemd, is het lied op z’n lijf geschreven. ‘Ik erger me ontzettend aan personen die je beloftes doen die ze vervolgens niet nakomen. Dat heeft bij mij de laatste tijd best veel kopzorgen opgeleverd’, onthult Theo.

De opnames van ‘Alsof ik gek ben’ vonden plaats bij Sonic Solutions. In het verleden heeft Theo al met meerdere opnamestudio’s samengewerkt. ‘Mijn orkestbanden heb ik altijd al wel laten maken bij Sonic Solutions. In het begin zaten ze nog in een boerenstal. Dat is tegenwoordig wel anders. Sinds een paar jaar neem ik m’n singles daar ook op, mede door de relaxte houding van die jongens’, meent Theo.

De clip  wijkt behoorlijk af van wat we van Theo gewend zijn. i.p.v. een compleet geregisseerde registratie is gekozen voor een green screen opname. Hiervoor werd Studio Fred Baaren benaderd. Het complete team is zeer te spreken over het leuke eindresultaat.

De CD single ‘Alsof ik gek ben’ is vanaf 12 juni 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/theo-mezz/

Youtube: www.youtube.com/edit?o=U&video_id=4UkAAUAynLo

Spotify: https://open.spotify.com/track/7pUxvqUFMYY8Y0AJcg60BE?si=T3aUGNQXRyawxwDSlwSSLA

Apple Music./ITunes: volgt nog

Deezer: https://www.deezer.com/us/album/100026712

HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113823092

Theo Mezz: ‘Alsof ik gek ben…………..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring